Blääääääää!!

Jag har tidigare kört tre månader pulver då jag körde itrim!!!! O nu ska jag köra 4veckor o jag är redan trött!!! Fått en äcklig beläggning på tungan o pulvret smakar skit!!!!! Jag har 102 påsar kvar!! Vilken tröst va?!!!;)

Tre veckor exakt idag! Men antar att jag inte får ta nån shake innan Open:) om tre veckor borde jag ligga på uppvaktat o vara över på ”andra sidan”!

Jag ber till guuuuuud att detta går bra!

Jag är inte så nervös längre utan mest sååå förväntansfull!! Ser fram emot sopporna jag ska äta efteråt…. även om de blir en veckas flyt efter Open så är de på välling, fil, släta soppor o allt som kan passerar ett sugrör!!:)

Något jag tycker är sååå konstigt är olika regler!! Emelie skulle gå när tre kg o det spelade ingen roll hur!! Jag ska flyta strikt i 4 veckor o gå ner 11kg!!!! Vi opas/opades i sthlm båda två men ändå!!

Emelies dietist tipsade om färskpressad juice typ Brämhult o tropicana medans min dietist säger vatten!!! Skoj!! Emelies sa osockrad glass och osockrad O’boy o det är Big No No enligt min!!!

Emelies dietist sa inte fullfeta produkter o inte lättprodukter utan mellan!! Mellanbregott o mellangrädde o sånt… min säger LÄTT!!

Konstiga med min dietist är ändå att hon rekommenderar kokboken Emelies dietist har skrivit!! Hihi;)

Skräckinjagande!

Den här otäckingen springer omkring i sin gåstol här hemma!!! Skulle bada!  Joo tjena!!!!
Teo skriker höööögt bara man tar honom naken från skötbordet!!!! Bara man lyfter upp honom naken tror han de är bad på gång!!! Stackarn!!!!!
Hahaha

My love!

chiller_1193Blue

Denna är min nya kärlek!!

Har sett att maria montazami har en sån här sugrörsmugg fast i rostfritt o har letat efter såna….. enklare att få i mig allt vatten med sugrör tycker jag!!

Messade emelie o skrev att jag letade efter sån men inte hittar nån!! Då hade hon två st inköpta på clas ohlsson i somras!! Jag fick den ena!! Min lycka!!!

Den följer mig vart jag än går! Till o med på gekås struttade jag omkring med den oxå…. haha!! Stört?! Jaa kanske men jag var den av oss tre som inte hade skallebank heller!!!!

Nu ska jag tömma en till!! 710ml rymmer den:) LOVE IT!!!

Räääääkningar!!

Det sägs att januari är den fattigaste månaden o de håller jag nog med om nu när räkningarna är betalda men då har vi o andra sidan gjort av med 4000 i ullared/borås och haft 6000 mer i räkningar!! hihi!

Jag längtar inte tills nästa lön, jag längtar tills operationen!!!:) Påminn mig om de när jag väl ligger där;) hihi!

Happ!! Nu är mina mammadagar slut oxå!! tar semester nu fram till operationen o sen sjukskrivning o sen joooobb!! Jag läääääängtar såååååå!! galet va?!!

Skrev i semester igår oxå, vecka 30 och 31 tog jag! Daniel är hemma hela sommaren o jag jobbar precis här o inte heltid så känner inte att jag behöver ta ut mer! Tar ute nån vecka vid inskolningen ist!

Teo sover och tindra är på dagis!! Jag kollar tv! Ska snart ta första shaken! Sugen på buljong! Jag dricker ju de som te:) nån kväll i veckan men nu blev jag såååå sugen!! Emelie tyckte de lät äckligt först men de smakar ju som spadet på köttsoppa! MUMMA!! köpte sist svampbuljong, den lär jag testa!!

Åh… har såååå dåligt samvete över att jag o syrran inte setts sen teos dop:( MÅÅÅÅSTE åka dit!!!!!

Hepp!! Shake o buljong nu då:)

 

KRAM!!