Kalktabletterna blir en följetång:)

Igår och idag har det gått kanoooooon att svälja dom! Inga som helst problem!! haha konstigt de där! Hoppas det forstsätter så! Jag har ju min krossare i nödfall:)

Såg ni bilderna på nyheterna i köket?! Stiiiiligt! Jag är såååå nöjd!!!:) Mycket förvaring o snyggt blev det!!

Imorn ska tindra till dagis o sen kommer daniels bror med familj o pappa o lotta o äter tacos! Får se om svärmor kommer oxå, hon visste inte riktigt!!

Idag har jag börjat äta! Vet inte om det var en dag för tidigt kanske men aja!! Var såååå gott med knäckemacka till frulle! Tog 1.5dl välling med katrinplommon i för min mage är iiiiiinte rolig av järntabletterna!!! o så tog jag en halv knäcke med kaviar! Kanongott!!

 

Vidare idag åt jag wasa sandwich till mellis i bilen påväg till ikea, biff lindström med potatis o sås på ikea, fil o knäckis, varmkorv, fiskpanett med sås och fiskdressing och så nu kall avokadosoppa o ostknäckis!

Jag har idisslat allt vääääl o det har gått sååå bra så jag nästan tvekar på om dom opat mig! haha jag hoppas såååå att det fortsätter gå såhär bra!!!

som sagt, imorn tacos o så tror jag faktiskt jag ska slänga ihop lite negerbollar till fika på kvällen!!! Jaaaa det heter faktiskt negerbollar!!! Ett gaaammalt recept från lottas mormor tror jag och jag lovar, det finns INGA godare!!:)

natti på er!

Kök!!

Vi fixar köket!! Njaa Ingen renovering men nya gardiner o handdukar o inredning!! Ska visa er sen!

Shoppade två stora expedithyllor på blocket igår! En med 25 fack till köket och en med 16 fack till Tindras rum! Hon har så inihelvete Myyyycket saker ungen!!! Haha förvaring behövs i vårt hus o jag är Såå nöjd…..

I köket fick vi dra ut bordet o flytta taklampan men vafan! Bra blev de o förvaring har vi!!:)

Påväg till Ikea nu för vi behöver lite lådor till hyllorna! Några svarta till köket o några rosa till tindra!
Behöver även vinkelgrejar för att förankra hyllan i väggen!! Stor o få Över sig om den välter:/

Ska även köpa några såna fem kronors tallrikar!! Vi har 24 st men de är på håret att de räcker till jul o påsk när släkten samlas så vi förbereder redan nu för fler;)

Exakt en vecka sen jag låg på operation! Och idag har jag ätit en halv knäckemacka med kaviar till frulle! Gick kanon!!!:)
Tror de får bli köttfärssås o potatis för mig på Ikea!

Bilder kommer ikväll, lovar!!!

I laaaaav pasteller;) haha men tveksamt om min man gör det;)

Fucking kalktabletter!

Får inte ner dom!!!! Det går veeeeeeeeerkligen inte:/ Alvedon som är lika stora funkar okej men inte kalktabletterna! :/
Står att man kan dela o krossa dom så de ska jag göra. Försökt dela men funkar inte heller så ska köpa en tablettkrossare! Vet att man kan krossa på andra sätt men känns enklast med en sån om jag nu kommer ha problem i framtiden oxå!

Tycker de är Såå svårt att veta hur stor klunk vätska jag kan ta utan att få ont i magen eftersom allt nu ska ta mycket längre tid o få i sig o i miniklunkar!

Annars funkar allt fiiiiint!!! Verkligen! Lyfter inte Teo men kan byta på honom på golvet om de krisar, nu är ju Daniel hemma så de är lugnt!

Sopporna tar inte fyrtio minuter längre… snarare mellan 20-30minuter. … det ska ju gå fortare eftersom purén sägs ta tjugo minuter!

Jag är däremot väldigt Torr på tungan! Helt sträv! Inte i munnen men just tungan! Haha

Inge smärta heller. Tar Alvedon till natten för att jag då ska lägga på agrafferna liksom och vill kunna sova men inatt behövs nog inte ens dom!:)

De kluriga under flytet nu är att ha med nåt flytande när man är iväg:) ska till stan med mamma idag o då får jag nog köpa en shake tror jag:)

Bravojuice smakar skit o likaså osötad nyponsoppa o blåbärssoppa. …. för sött!!!!!!

Keldasopporna är goda och fil!!:) ska testa o göra egen kall avokadosoppa ikväll tänkte jag!:) mumma!

Kram på er!

De är jag o skalman;)

Jag har tagit över skalmans ät och sovklocka tror jag!:) haha!! Vaknade 8.00 och gick ner med tindra o satte mig i soffan med två dl fil som jag sörplade i mig på fyrtio minuterna tesked!!

Inatt behövde jag inte ta några Alvedon utan jag klarade mig med dom jag tog 21.20!

Kände vid 09.00 morse att det var läge o ta Alvedon så de gjorde jag men ännu inga fler Idag!:)

Jag har ätit kelda-soppa, nyponsoppa,  fil och välling idag! Har tre mål kvar;)

Frulle!

image

Detta är min frulle! Två dl fil som ska ta ca 40!!!!!! Minuter att få i sig med tesked;) och 1.5dl äppeljuice som ska sörplas med tesked den oxå på en halvtimme;) jag har o göra;)

Trött!!

Vaknade 04.00 i gick upp o kollade tv till 05.00 då la jag mig igen! Hård då fått två Alvedon o sälja med fun light!

Upp vid åtta o åt 1.5 dl fil o sen vila!! Upp o äta soppa o sen  vila!:) mycket upp o ner i sängen men så trött!! Samtidigt som det är viktigt att vara uppe!

Fått i mig 1.5dl fun light, 1.5dl fil, 1.5dl lingondryck, 1 dl tomatsoppa, 2.5dl nyponsoppa och nyss lite fil igen!

Ska sova nu! Fryser o har lite ont! De känns som att man vill fisa men inte kan!!!:/

Kram imorn åker jag hem!!