Ullared!

Jag lever!! I allra högsta grad;) Var till ullared i veckan med kompisar så därför har jag inte bloggat!

nu blir det massa påskfirande i helgen o ska försöka blogga lite oxå!

tänkte jag skulle visa var jag shoppat! Men ni får nog vänta till tisdag för då fyller tindra o får presenterna jag köpt;)

Veckans vägning uteblev ju då jag var iväg o kom hem igårkväll men imorse tog jag det! -1,1kg denna veckan o jag tackar! Gått ner 18.2kg nu!:)
KRAM!

-17.3kg

138kg vs dagens 120.8kg! -17.3kg. Idag är det exakt en månad sen operation o två månader sen flytstart!

image

Dags för operation!

image

Idag!

image

Hahaha

Tokstolla!

Igår morse gick vi upp tidigt o var klara innan nio…. visste inte vad vi skulle hitta på…. Daniel åkte o pimplade med sin bror o jag o Kidsen  åkte till syster med familj i Borlänge över dagen!! Var framme till ett o kom hem 22.30!

Inte så ofta vi ses men igår fick jag för mig att åka dom tjugo milen enkel resa för o ses över dagen o de var sååååååå mysigt!!!

Vi gjorde kupolen o de blev lite shopping!
Dessa! Rosa till tindra o svarta till Teo! 69kr styck!

image

Denna valde jag på hm för 50:-

image

O denna skyller jag på syrran;) hennes dotter fick vilja själv o då skulle minsann tindra oxå ha en sammadan!!!!! Inget jag skulle välja!! Haha men nöjda ungar;)

image

Rea på gina till mig! Tack då:) en large o en extra large. Den stora satt rätt tajt när jag kom hem men jag ger de några veckor;)

image

image

Kram

Kalasdag!

Idag har jag o Daniel vart på Daniels kusinbarns ettårs kalas!:) våra barn var hos mormor o morfar för dom är Såå hostiga båda två så vi ville inte smitta ner lilla Linn:)

image

Detta köpte vi!;) tokfina färger!:)

Helstekt ytterfilé ikväll;)

Kram

Nattuggla!

Jag ska lägga mig nu. Klockan är strax 01.30!!! Jag har hållt på med nya spontanshoppingen från igår;)

Före!

image

Under tiden! Haha skulle skruva 32 såna här. Med bricka o skruv! När jag väl var färdig hade jag satt dom på feeel sida!!! Ta bort alla o vända på ställningen o sätta dit igen!! Gaaah;)

image

Efter!!!!

image

Såå nöjd!!

image

Här ska fyllas imorn;)

image

O så en bild på älskade fina LILLA Emelie!!! Har ni sett en sån snygging va?? Galet vad hon blivit smaaaaal! 🙂

image

Det förhandlas för fullt här hemma!! Detta är min tanke till framsidans altan!! Min mans tanke räknas inte hemma hos oss;)

image

Natti

Minus imorse ju!

Vägdag idag! Och för er som inte upptäckt det så finns de en flik högst upp som heter ”Vikt”, där kan ni följa!:)

Veckans dom blev -1,4kg o jag är kanonglad! Jag känner mig smal! Eller jaa… inte smal där de är jag lååångt ifrån men mindre o så liksom:)

heja heja mig!

Ved IKEA och kallt!!!

-19.9 imorse när jag kom ner i vardagsrummet. Det brann i kaminen så Daniel hade gjort brasa åt mig:) skööönt!!!

Gick upp tidigt för vi väntade ved idag! Eller ja!! Timmar typ;) i år ska vi testa o klyva/hugga själva:) haha får se hur de går liksom! Planen är att vara klar till maj med det! Så de sen kan torka!

Vi kanske aldrig med gör om det… eller så gör vi det!:)

Ikea igår med lilla bilen!! Stora var på service o vi skulle ju bara ha ljus!! Haha jojo! Tjena!!! Jag o Daniel är inte bra för varann;) haha flesta större sakerna vi köpt är typ impulsköp spontanshopping!! Haha

Mazda! Jo vi skulle bara kooooooolla! En vecka senare hämtade vi ut den;)

Huset! Vi bokade en privat visning för o kolla bara! Vi skulle inte ha hus just då;) haha 1,5 månad senare flyttade vi in;)

Biosoffan ville Daniel sååå gärna ha o jag ville ha en större lägenhet när tindra var 2 månader! Om jag fick min lägenheten fick han sin soffa! Sagt o gjort. Vi bodde i lägenhetenen i 6.månader innan huset;)

Soffan vi har nu! Jaa Joo vi skulle åka o kolla vad som fanns! En timme senare har vi soffan på släp bakom bilen;) haha

Lilla bilen…. vi hade pratat lite om en till bil när vi skulle få Teo. Så en morgon ringde Daniels bror o sa att hans kollega skulle sälja sin bil. Vi åkte dit o kollade på den…. o typ två veckor senare flyttade den hem till oss;)

Lilla toaletten renoverade vi infart efter att vi på Ikea sett ett fint litet handfat! Fast vi absolut inte ens tänkt tanken på de innan;) haha

O de var likadant igår! Skulle bara ha ljus på Ikea o hittade en gigantisk paxgarderob! Vi har pratat om de läääänge men inge seriöst! Men nu var de halva priset på dörrarna o 25% på all inredning! Tack då;)
Tog hemkörning då vi hade lilla bilen;)

Haha vi skrattar åt oss själva!! Men ännu har vi inte gjort nåt dumt köp enligt oss och så länge vi är överens är de ju vara o köra!!

Fast jag trodde faktiskt själv att nästa köp skulle vara ny säng!! Haha trodde jag ja!!

De blir nog loungemöbler som nästa köp nu…. fast de är ju planerat så de gills väl knappt;) haha

Kväll!

Barnen sover o likaså mannen:) Han la sig nyss! Han somnade till bygglov i soffan först:)

Teo är genomförkyld ännu men inte lika svårandad som när vi åkte in! Jag inhalerar honom morgon o kväll med airomir o så får han alvedon morgon o kväll!
Tindra snorar o hostar hon med o jag börjar vissna oxå!

sotaren var här imorse… skulle egentligen vart här igår men de glömde jag heeeelt bort när vi var på sjukan så han ringde o undrade vart vi var…. jag förklarade som de var o de var inga problem alls för honom o dyka in nån annan gång i veckan. Så kom han imorse innan 9. Han såg att det inte rök ur skorstenen så han passade på:) Det var en gammal granne o klasskompis från mellanstadiet:) hihi!
När han höll på på utsidan så hörde vi i kaminen att han höll på o tindra ropade glatt ”åh… nu pommej tooooooooonten!!!” hahaha snuttan då!:)

När jonathan hade gått så frågade tindra mig vad han gjorde här o jag sa att han gjorde rent kaminen o hon svarar ”ååååh vad pappa ska bli glaaad han inte hövej jöja de!” hihi!!
o när pappa kom hem sa tindra ”Pappa, vet du!! Mammas kompis gjode jent kaminen idag du inte hövej jöja de… bja va?” hahah

maten går fint men inte motionen…. beställde ju hem zumba men de var iiiiinte kul så de ska jag skicka tillbaka!! Måste hitta på nå annat nu ist!! hmm… vaaad?!!

kärlek till er<3

Sorry!!

Vi lever o mår helt okej!! Teo har rs-viruset o i söndags åkte vi till vc jouren så han fick inhalera ventoline men utan resultat så vi åkte vidare till akuten o där fick han inhalera adrenalin o så dricka kortison o inhalera adrenalin igen!! Blev bättre men inte bra så jag o Teo blev inlagd över natten o kom hem igår. Vi fick airomir med oss hem o inhalera vid behov. De är samma som vi hade till tindra när hon behövde vid förkylning.

Teo är bättre i andningen men inte helt bra. Förkyld är han oxå!:/

Jag skriver lite mer ikväll!!:)

Vilken går neråt:)

Bildbomb:

Här är skrutten i söndags på sin 9-månaders dag:)

image

I sängen på sjukhuset. Nattflaska med välling:)

image

Utskrivna igår o myser hos morfar o mormor♥

image

Jag passade på att påskpynta hemma igår när Daniel ändå jobbade sent;)

image

Mitt ärr!!!!:) kanonfint!!

image

Denna klickade jag hem på eBay för 16kr o den är sviiiiiiiiiinbra!!:) o helt ny! Tycker jag ni ska testa om ni vill ha b.b Cream:)

image

Tokstollar imorse innan dagis♥

image

Haha kolla!

image

Vårkänslor!

Påväg till Västerås o biltema med lotta för dom ska köpa en kickboard till tindra nu när hon fyller tre!

Mellomys ikväll med gäster!!

image

Denna ska hon få!:)