Måndag igen!

Helgen har vart lugn! Vi firade pappa som fyllt 55 år i veckan! Jag hade gjort smörgåstårta o så bjöd vi ut honom på jernbergska på kvällen! Sviiiiindyrt o sviiiiingott! Tur de inte blir så ofta;) haha

Dom hade hemmagjort knäckebröd/bröd och smör!! Vi alla åt räkröra med kavringschips och rödlökmarmelad o sikrom till förrätt o så åt Daniel o pappa pepparstek o jag o lotta åt lax med Västerbottenrulle samt räksalsa! Gudomligt gott!!!:) jag åt halva förrätten o halva varmrätten sen fick Daniel resten 🙂 inte klagade han på de inte;)

Till efterrätt åt dom hemmagjord tryffel!!! Jag samkade o den var sååå god men jag tog ingen egen!:)

Vi hade kidsen hos farmor o därmed sovis igår:)

Pappa o lotta kom på frulle o svärmor kom med Kidsen runt tio sen sprang dagen iväg!!

Daniel högg ved o jag rensade mellan plattor o i rabatten o tindra lekte ute medan Teo sov inne:)

Vid 12 kom familjen Lundberg o de blev lek, grill, lek, fika, lek o middag!:)

När dom åkte vid 19.00 så la jag Teo direkt o tindra fick bada o sen la hon sig i soffan med filt o när jag kom tillbaka från toan sov hon:) bara o bära upp henne o sen ha en lugn kväll ensam:)

Daniel åkte o rollspela:)

Idag är de jobb till 13.30 o sen blir de nog trädgården igen:)

Mulet Idag men sålänge de är uppehåll kan man ju hålla på:)

Bokade parkenkort igår oxå! Via ekaf hade man skapligt rabatter på det så de fick det bli!:) parken zoo hela sommaren då om tindra får bestämma:) tog faktiskt med badet oxå….

Vi badar ju hos farmor men eftersom mig kusin med familj oxå skulle ta de så gjorde vi det oxå:) kan ju vara kul för Kidsen o bada ihop;)

Ha en bra dag!

Jobb jobb jobb!

Jag jobbar o jobbar o jobbar! Hur ska det bli så när jag får gå upp på heltid över sommaren då kommer jag JOBBA JOBBA JOOOOOBBA!! haha

Möte igår o smörgåstårta bjöd chefen på för att vi jobbar sååå bra o alla är såå nöjda med oss:)

o så åt jag lite smörgåstårta idag till mellis:) hihi!

o smörgåstårta på lördag för att fira pappa som blev 55 år igår:)

O idag fyller min systerdotter 4 år<3

Vägning imorn o jag vill alltid ha mer minus fast de redan är mycket o bra!!

O så håller jag på o bli utseendefixerad… haha redan fixade naglar sen en månad tillbaka o lär inte sluta med det… men nu har jag öven bokat tid för ögonfransförlängning nästa vecka! Jag som redan har jordens kortaste, NOOOT!! haha jaa ni vart ska detta sluta?!:)

kramiz på er….

Segt på jobbet idag!

Det blev sent inatt o min stackars man drack dålig sprit påstår han, hahaha han behövde spy på vägen hem;) hahahaha

Vi var ju alltså på bröllop igår. Det är såååå kul med bröllop för jag brukar jämföra med mitt eget o innan jag själv var gift kollade jag massa ideer o såna småsaker som jag själv sen ville ha:) hihi!

Jag var såå stilig! Nåja! Turkost klädd o smink i samma färg… gillar ju varken klänning eller leggings men kunde ju inte direkt gå i jeans o jumpaskor som är min favorit ju! Man gör de bästa av det;) haha

God mat och jaaa… vad mer ska jag skriva?! Ingen bröllopstårta utan ”vanligt” fika ist…

Jag festade loss på ca 3dl chips under hela kvällen:) Haha gav mig på nån godisbit oxå men smakade skit! Fast jag gillade sånt förut liksom! hihi

Jag åt alltså fet mat = gratäng & bea + chips, Socker = godisbit och lite fikabröd + att jag drack kolsyrat!

Inge konstigt, iiiinge konstigt alls! haha Bara mitt lite dåliga samvete som kom o gick ibland under kvällen men vafaaan…. är det bröllop så är det!

O så var tanken att idag playdejta med min kusin o hennes familj o de nappade vi snabbt på…. men dom har avbokat pga sjukdom o det finns inte längre nån bra ursäkt till att slippa åka till friskis o köpa träningskort och träna ikväll! Attans;)

Lägger in en bild från mobilen på min klädsel!

Kram

Wedding!

Idag ska vi på bröllop…. Såå tråkigt väder:/ regn o rusk!! O inte har jag bestämt vad jag ska ha på mig heller!! Haha

Köpte via jeans o jeanskjol i Ullared i augusti, fööööör stort!! Haha var ju 15kg sen liksom;)

Har en tunika jag fick av Emelie som jag hade förra helgen o så en turkos klänning som jag hade på Tindras dop!! Vi får se vad det blir;)

Slutar 13.30 idag o så hem o fixa mig o så lämna barnen hos Annelie o så hämta pappa o lotta:) skynda skynda liksom!

Tur jag duschar snabbt o sminkning går fort oxå även om de är festsmink! Har man vanan inne så har man! Sminket blir turkos, glitter o guldbrunt! Snyggt som tusan!:) kan ge er en bild på mig senare!

Köpte en turkos hårblomma igår oxå! Lite snyggt måste de ju vara!

Tänkte ett tag Ha mina brudskor o mina brudsmycken men skitväder idag o mina tänkta skor är vita=dålig idé!!!
O smyckena får stanna hemma dom med, blir turkosa smycken!!

Man skulle kunna tro att jag gillar turkost! Haha

Sååå Kul o klä upp sig o fixa inför bröllop ju!! Lär grina i kyrkan o minnas min bröllopsdag!!

Jag var o bytte en skinnjacka till Teo igår som han fått i tidig present av farmor för att matcha Tindras!;) men 92 var tajt runt magen så bytte till 98!! Haha tio månader är han!! Haha vek upp mudden på armarna o han blev sååå snygg!:)

Förstår inte hur man kan låta bli o handla till sina ungar!! De roligaste som finns ju!!

Får ofta höra att mina barn har så fina kläder o de är faktiskt kul!!

Mindre kul är att Daniel är pappaledig o har noll koll på kläder, vad som passar till vad o jag skäms som han klär dom ibland!!!! Leggings o en t-shirt bara:/ eller för korta byxor!!!!! Nee fy!! Tunika till leggings eller tröja med leggings OCH en kjol eller shorts ska de vara!!:) haha han har de tufft hemma;)

Teo har nu de mesta i strl 92 o tindra i 110/116! Båda barnen Har större än tabellerna visar för deras ålder men dom behöver de! Hon på längden o han på både längden o bredden!!:) haha

Gillar inte att barnen har för små kläder!! En sak att jag väljer att ha åtsittande o tajta kläder om jag gillar de men dom ska absoluuuut inte ha det!!:)

Hårblomman!

image

Teo i sin skinnjacka!

image

De jag åt igår på stan med Mia.. före o efter!:)

image

Snyggingen!

image

Nya naglar!

image

Högst upp är starten 21/1 o nere är efter 10 kg o till vänster är igår efter -22kg:)

image

Emelies underbara tårtor till Tindras kalas!

image

Trevlig helg!!

Barnmorskan!

Sitter o väntar på att barnmorskemottagningen ska ringa upp mig! Sist vi var hos mia för o sätta in p-stav kunde de ju inte göras för att man ska göra de på dag1-5 av mensen…. så jag skulle ringa direeeeekt när jag fick nästa mens!!
Efter 6 veckor kom mensen igen o jag ringde direkt i torsdags men då var de stängt o dom skulle ringa upp mig idag 11.20 ca!

—— nu ringde dom!!

Hon skulle kolla med min bm om de fanns tid idag möjligen! Jag hoppas det! Vill få de gjort! Vill ju inte riskera denna viktresa efter open med en bebis i magen redan!

Så småningom blir de fler, men inte nu på 3 år minst:)

Jag hade fått en fråga om hur jag gick till väga med min remiss o op o så!

Jag skickade en egenremiss med info om mig o min vikt o hela min viktberättelse till Nyköping där jag tillhör! efter en vecka ringde jag o kollade om dom fått den och det hade dom så jag krävde en förflyttning då via fritt vårdval!

1 november fick st göran min remiss och 26/11 var jag där på infomötet! Sen var jag där 19/12 o träffade en medicinsk läkare o jag fick berätta igen allt som stod i min remiss typ! 7/1 fick jag sen träffa kirurg o dietist och fick godkänd operation 21/2:)

snabbt o smidigt o enkelt! skickade min egenremiss 9/10 och opades 21/2.

jag ångrar mig inte!!:)

så nu har jag fått tid för staven imorn 14.00:)

Kalashelg o boråsbesök!

I torsdags kom Emelie o melwin hit för i helgen var det dags för kalas för tindra igen! 🙂

Hon fick sååååååå mycket fina presenter o Emelie gjorde tårtor som tindra beställt!

Ikväll jobbar jag o imorn med!:) ledig onsdag o fredag o i helgen är de bröllop:)

Kram på er

Tindra fick skinnjacka o då ville jag ha rn till Teo oxå o då fick han de som tidig present från farmor så som kan matcha;)

image

Dessa tårtor gjorde Emelie!

image

Fucking lycklig!!!

Jag ha fått 12 veckors heltid Över sommaren på mitt jobb! Jobbar ju 81% annars men mailade chefen Idag o frågade om jag fick gå upp över sommaren o absolut fick jag det!! Sååå glad!!!:) jippi!! Kan ju hoppas på fortsatt heltid sen;)

Älskade tindra 3 år!

För exakt tre år sen hade jag sååååna värkar! Vi blev igångsatta dagen innan men dom stannade av det på kvällen med bricanyl o morfin o så vaknade jag kl 04.00 o hade värkar o sen var det igång:) öppnade mig 6cm på en halvtimme o började krysta 10.04 o hon är född 10.34!! Åtta krystvärkar senare kom den lilla söta fina tindra ut:)

Min tanke var att inte jobba idag men det blev inte så i schemat så jag gjorde frukost på sängen till henne o väckte Daniel o så gick vi in o sjöng gör henne:) Såå glad blev hon! Äta frukost o öppna paket i sängen:)

image

image

image

Dagen fortsätter med dagis till 12 o sen Leos lekland!!!:)

Mammas ääääälskade lilla stora tjej!!:)