Lycka!

Nådde mitt mål till min födelsedag som var -30kg! O dagens vägning sa -1.7kg = -31kg!!!!:) lycklig!!

Har nu 46:or i leggings idag! O mina trosor is tooooooo big!! Det ska jag köpa imorn tänkte jag! Mindre trosor!!:)
Mina xl-linnen är oxå stora nu! Men jag väntar Till Ullared i juli då jag siktar på -40kg! O strl medium på linnen!:) jag har nio kg dit och exakt 2 månader! Heja vågen, heja vågen!!:)

Hoppas ju på en cykel imorn när jag fyller så kanske kanske jag kan komma igång med motion;)

Ska låna hem lottas gåband oxå tror jag! Minus minus minus på vågen tack!!;)

Igår var jag till Tuna park med mamma o Teo! Köpte fina kläder till Teo i present från oss. Tar inte bort några lappar ännu ifall han får lika!:)

Härlig kvällströja i sommar! På rea!

image

Cooola linnen från h&m.

image

Tindra fick en söt klänning!

image

Tuff han kommer bli!!

image

O denna!

image

Hans ena gudmor är inte överlycklig över dinosaurierna o sånt men de är jag;) hahaha

Kram

Ägg!

Ägg var det här! En kollega säljer ägg på mitt jobb! Helt färska… men dom är för små för butiken så jag köpte nu 2 plattor:) mamma ska få en:)

Ikväll tar jag lillfisen med till tuna park o bjuder min mamma på en försenad morsdags-middag!:)

Gbp-opad goes LCHF!

Magen mullrar jämt o jag fiser typ heeela kvällarna!! Illaluktande oxå! hah!

Häromdagen tänkte jag att jag kanske kan testa att utesluta lite kolhydrater igen!
Innan open har jag oxå reagerat på kolhydrater… svullen mage som mullrar o släpper väder ständigt men inte med LCHF!

Så… tredje dagen nu! och jaa… mindre mullrig mage och mindre fisar! Inte illa va?!

Som opad kan man ofta inte äta fet mat men hallå! Glömde dom opa mig? jag kan de! 🙂

Till frulle idag åt jag 2 rågade matskedar (såna man äter med) med turkisk yoghurt o så en halv msk grädde (msk mått) och så 8 frysta hallon:)

Vart miiiindre hungrig idag och magen är snäll!

Många opade känner inga hungerkänslor men sån tur hade inte jag! tyvärr!!
Jag är hungrig varje gång jag ska äta, på gott och ont!
Men idag har jag hållt mig längre! 🙂 Ätit ändå såklart då jag ändå äter efter klockan men känns bättre!

Läst och hört att man kan få problem med kolhydrater efter open och likaså laktos…

Så nu testar vi:)

Mellis blev 2 skinrullar med skinkost i och lunchen blev en halv grillkorv med tunt skinn, 0.5dl(max) crem fraich o så tomat o gurka! och nu har jag precis ätit en burk makrill:)

Gjorde fröknäcke igår och har handlat hem så jag ska göra müsli oxå men har inge kokosfett kvar så jag måste köpa det!

Hämtade ut ny medicin idag! Hade för en vecka kvar så det var lika bra! 108kr! tack så mycket:) Köpte en ny burk ”kvinna-vitaminer” oxå så 197kr blev det! För tre månader… det är absolut överkomligt!!:)

Jag är sååå morgonpigg så det liknar inget alls!! Illa! Imorse vaknade jag 05.45 o gick upp! Ljust ute o jag var pigg så vafaan.. jag gick upp! eller ner blir de ju!;) ni fattar!

Gjorde mig iordning och var färdig 06.05 o då kunde jag ju inte gärna åka till jobbet redan! Hängde tvätten, körde igång en ny maskin och så plockade jag ur disken och plockade i en ny maskin! Då var klockan 06.30…. fööööör tidigt men jag åkte ändå till jobbet! Jag håller på o samlar in massa tid så jag har tillgodo i höst när två kids ska till dagis VARJE morgon innan jag ska till jobbet… läääääängtar INTE!!! haha

Vill åka till tuna park idag! Har behov av att köra vagnen lite!! haha får väl se:)

Kram!

Morgonpigg!

Hemskt är det! Vaknar innnan klockan o är klar vid 6 på morgonen o jag börjar inte förän sju!! Haha imorse hann jag hänga tvätt, köra igång en ny maskin och plocka ur diskmaskinen o köra igång den igen!! Illa detta, myyyyycket illa;) Sova vad är det?!! haha

Vägning imorn och så kommer fiiiiiiningen emelie… smal som en sticka är hon numer o otrooooligt fin:) Sååå pigg o fräsch!:)

Kram

Blommor!

image

Detta köpte vi! Kolla in linslusen i bilstolen bakom alla blommor!! Han smilar upp sig såfort han ser mobilen för då vet han att de är foto på gång;)

Mammas pajas!!!!

Lördag!

Igår efter jobbet åkte familjen in till stan för att jag ville köpa trädgårdsblommor och de blev det! för 1070kr! haha! 4 säckar jord och 3 säckar gödsel! Rabarber, pelargoner, gräslök, snöflingor, perenner och massa annat fiiint!

Kvällen blev lugn, tacos och lets dance… det är ungefär de jag klarar när jag jobbar;) haha!!

Måste höra av mig till familjen lundberg för en deeeeejt snart oxå:) Jag bara jobbar o jobbar känns det som!! Jag var ju ledig måndag-onsdag denna vecka men nu jobbar jag till torsdag o är sen ledig 3 dagar igen men det känns inte som att jag är ledig såååå ofta när jag lägger schemat så! haha Fast ändå ledig 6 dagar på 2 veckor! Lyxigt!

Nästa helg blir de ju massa kalasande o ingen sovmorgon alls! Men jag får vila upp mig när jag blir pensionär;)

PUSS!

Fredag!

Fredag idag och är jag är sååå trött!!

Gårdagens vägning gick bra trots att jag inte trodde det…. -1.1kg och jag är såå nära -30kg nu!

Igår var jag till västerås och shoppade lite. Jag var egentligen påjakt efter nåt fint att ha på mig nästa helg då det är kalas x 2 men hittade inget perfekt! Inge jätteglammigt men skulle vilja ha någon ny tunika lr så!

Hittade en ”munk” till håret och coola strumpor på Gina:) O så myskläder på cubus i form av shorts o långärmad tröja i tunnt ”mjukistyg”… ska se om jag kan ge er en bild senare:)

Jag såg sååå härliga träd igår på en blomaffär i västerås! Jag skulle vilja ha ett olivträd och ett citronträd:) hihi! Dom är inte sååå stora o absolut inte tokdyra heller så de ska jag nog passa på att önska mig:)

Halsont börjar krypa sig på, tyvärr! Jag jobbar nu till nästa torsdag o sen är jag ledig i tre dagar då jag fyller och vi ska kalasa! Jag är även ledig den dagen teo fyller sen och jag tänkte vi skulle gå till parken zoo eller leos då eller badhuset eller något sånt:) Mysigt ju!

Den lilla skrutten då, vad ska han få när han fyller?! Joo ni! Mamman har gjort det igen!!!! Nyyy vaaaaagn tiiiiill lillfisen! moahahaha!!
Han fick det i present av min mamma och så la vi lite:) Sååå nöjd! ÄNTLIGEN!!!!

Jag var nöjd med syskonvagnen men den kändes onödig då tindra ALDRIG satt i den så den sålde vi snabbt och köpte en emmaljunga, en trehjuling som var sååå skön o köra men han satt skit i den… så då köpte jag en scooter igen då vi gett bort den tindra hade för att slippa ha massa vagnar hemma.. jojo!! haha Iaf den sitter han kanon i men den är skit o köra! Jag får såå ont i axlarna av att hela tiden trycka ner den när man ska svänga eller så!!

Jaa jag vet…” hur gjorde man förr… ” visst men är man lite vagntokig så är man;)

Så nu är jag nöjd! Jag fick en vagn som är ljuvlig o köra och han sitter kanon! Dock såg min lilla heffaklump stor ut i dom flesta vagnar jag testade honom i! hahahaha men han lär inte sitta i den tills han är 3 år. Tindra vägrade vagn redan vid 2 år.. men tindra kan sitta i denna om de krisar men de ser inte heeeelt bra ut så teo lär kunna ha den ett tag… tills han går själv:)

Blev en Graco Evo!

lägger in bild till er sen!

Mamman nöjd = nöjd familj…. eller?! Haha daniel bara suckar;)

Vi har vart på kryssning!

Kanon har vi haft det! Barnen har vart med o vi trodde att tindra skulle gilla det men njaaaa!!! Hon grinade tröstlöst igårkväll om att vi skulle åka hem till vårt hus i ärla o sova!! Hon ville hem o till farmors Pool!!!! Tvivlar på att vi åker med henne igen dom närmaste åren.

Ungarna tyckte de var tråkigt på buffén,  eller Jaa Teo kan man sätta ett rån i handen på så håller han sig lugn länge men tindra tyckte de var Piss!!!! Haha lekrummet var knappt roligt de heller!!

Det gick bra o sova, tindra fick stödbräda till sängen o Teo en resesäng!:)

Ätit gott o haft de mysigt! Handlat i taxfreen o är rätt trötta nu! Kidsen fick varsina leksaker för pengar från mormor o morfar! Tindra valde själv en rosa hund med koppel som gick på batterier o Teo fick en stor jeep som låter o åker:)

Jag köpte Hmm…. inget?! Joo deodorant o bindor för de glömde jag packa ner;) lurade Daniel o vilja en Dooleys oxå för man fick superfina glas på köpet då! Haha jag fick ju inte köpa några mer glas nu säger han men nu köpte ju faktiskt han denna flaskan då jag inte dricker de;) Moahahah!!!

Jag fick ju maten gör halva priset o de var dyrt de oxå för de lilla jag åt men de gör inget!! Jag har smakat både de ena och de andra från Tindras och Daniels efterrättstallrikar o de har gått bra… för magen iaf! Får väl se vad vågen säger imorn!!

Tjuvvägt mig o detta blir ingen supervecka:/ men men:) efter regn kommer solsken! Eller?

Kram

Tindra med sin hund!

image

Snax igårkväll!

image

Teo däckade i vagnen vid tio!

image

Och sov gott inatt!

image

Jag idag! Drygt 28kg lättare!!

image

Mat är livet!!

image

Jag kan sitta såhär igen!!:)

image

Haha!

Idag var vi till Kolmården! Tidigt igår bestämdes de och vi kollade då och de skulle vara öppet men tror ni de var de idag?? Nopp!!!!

De var förra årets tider cider såg så de var stängt idag!!

Svärmor hittade en kille o frågade om de inte var öppet o nej de var de inte men han öppnade en grind som vi kunde gå in genom så vi hade hela Kolmården själva!!:) inte illa;)

De var inga matställen eller så öppet o inte heller linbanan men de var sååå bra ändå!!:) 

Vi tjänade ju dessutom massor på det!! Ska Maila o tacka sååååååå mycket!!

Teo fick Nellies glass o blev sååå glad!!

image

Teo somnade på studs med nya krokodilen från gammelmorfar♥

image

Mor o dotter i bilen Påväg hem!

image

Tindra badar just nu i poolen! 30grader!

image

image