Mitt lilla matvrak…..

Här hemma åts de blodpudding till middag. Iaf kidsen. Fanns kvar sen igår o båda älskar de:)

image

O här är mitt nya fynd. Tror de kommer bli min bästis här hemma nu innan jag börjar jobba igen då vi ska strukturera o rensa o sortera o märka upp vart saker ska vara o så!!! Jag är lycklig!!!!!

image

En märkmaskin. 330:- på Clas ohlsons o 159:- i ullared!!!:) svärmor köpte den igår till mig:) tack o bock:)

Vi har ju bara en fast garderob i huset, ett linneskåp o ett städskåp!  Undrar om dom inte hade nå kläder förr??? Haha inte lika mkt som vi har iaf!!!

Jag veeeet att mina kids har såååå fruktansvärt mycket kläder men eh!!! Jag byter om på dom typ två gånger om dagen, minst!!! O jag sätter inte på dom samma kläder två dagar i rad!! Pyjamas får dom ha ett par nätter om dom inte sölar ner dom vid frullen eller nåt annat händer:)

Sååå… många ombyten per dag blir de o tvättmaskin går varje dag! Tvättar de vi använder varje dag för o hålla tvättstugan fin… försöker!!!! Blir inte alltid så men för det mesta!

Här hemma får daniel inte tvätta för han kan inte sortera tvätt alls så allt blir missfärgat o fult!!!! Så han får hänga o vika så lägger jag in de sen för annars hamnar tindras i teos lådor o tvärt om;) haha

Jag ligger på soffan o vilar magen efter maten o hör hur daniel försöker tvätta håret på en hysterisk tindra medans teo inte vill sitta still i badet;) haha

Jag har lite känningar i magen, inge ont men de är lite konstig känsla i magen men de är klart jag är ju opad nyss. Mindre än en vecka sen ju!:)

Ska ta agrafferna på måndag o börja jobba på torsdag, om en vecka alltså!!:)

♥ kärlek till er! Ska hjälpa min man nu!

Tack gode guuud!!

Hela dagen igår o hela natten har jag vart smärtfri!  Det är rena himmelriket!

Smärta just i magen gör mig såå slut o sen morfin på de…. hello dvala!!

Jag har inte sagt här att jag vart helt smärtfri för då lär dom dra tillbaka undersökning o de vill jag inte. Väntat sen i torsdags kväll på att något ska hända liksom!!!

Jag vill att dom går ner o kollar ifall dom kan se något!

Dom pratar lite om att passagerna/kopplingarna kan vara trånga o dom behöver vidga dom! Varsågoda!!

Undrar om gastroskopi blir det värsta jag gjort??

Kram

Tjusigt!

Jag har fått fyra nya plåster på magen o jag trodde ett tag att de var fyra nya hål oxå…. men kan de kanske vara så att dom använt ett sen innan?! Återstår att se när plåsterna försvinner……

image

Går ingen nöd på mig:)

Även om de är rätt tråkigt har jag de kanon här!
Fina emelie o melwin var här runt lunch:) jag åt först här uppe o sen gick vi ner så dom fick äta lite:)

Min granne här får åka hem nu vilket betyder att jag får härja fritt i rummet tills någon ny kommer.
Jag har knappt fått kolla på tv o min nattlampa hat stört henne:/

Inte druckit kaffe på en vecka, jag tog varm choklad i maskinen nu!:)

image

Tv från min säng:)

image

Denna goda köpte jag här nere…. såå sugen på chips oxå men njeeee känns inte optimalt! :/

image

Jo då!!

När jag la mig igår hoppades jag klara mig med bara panodil men snart fick jag be om morfin! Och de hjälpte inte så jag fick be om en till!! Två sprutor morfin o jag sov gott inatt!

Arg!!

Läkaren sa på fm att han ska gå ner med kamera o kolla imorn i min mage.

Jag frågade nu ikväll om de var fasta efter midnatt då o fick till svar att eftersom jag inte bett om smärtlindring idag gör dom inget imorn!!!

Sååå jävla stört! Varför ligger jag här då?? För att det är roligt?!!!

Jag har idag fått äta vad jag vill och oxå gjort. Med smärta! Som förut!  Men smärttopparna har inte var riktigt lika jävliga som innan och jag har inte velat ha morfin…..

De skulle jag tydligen bett om ändå så jag fick min undersökning imorn då?!!

Fucking jävla idioter här alltså!!!!!

Arg är jag o synd är de om läkarn som visar sig i mitt rum imorn!!!

Jobbigt!!

Gråter för att jag saknar barnen sååå mkt. Vill hem till dom! Tindra frågar eftrr mig ibland men teo kan ju inte prata så mkt men han säger mamma mamma ibland! Mammahjärtat blöder!!!!!

Idag får jag äta o dricka vad jag vill så ska dom se hur det går. Jag har ont,  men jag inbillar mig att det inte är lika hemskt nu som typ igår…. vet inte!! Har klarat mig utan morfin trots att jag ätit iaf!

Skulle vilja lägga mig o sova bort dagen men då kan jag inte sova gott inatt så jag sitter nu o dagrummet o dricker buljong efter att daniel åkte!

Imorn ska jag bli undersökt av en expert…. kamera genom halsen!  Mysigt!!!! Nooot!  Men jag gör vad som helst för att dom ska hitta felet och jag får åka hem!

Kram på er

-3.5kg

Jag vägde mig i onsdags morgon innan vi åkte till akuten o tur var ju de eftersom jag blev kvar!

-3.5kg denna vecka!!!! Lycklig!!!