Julen är över!!

O lika mycket som jag älskat julen är det skönt att det är över;) haha

Kidsen fick massor som vanligt o jag o daniel måste vart snälla vi med för vi fick lite oxå!;)

Här väntar tindra på tomten!

image

Teo o daniel oxå!

image

Här är han!!! Min far är tomte o kidsen fattade inte alls vem det var;)

image

Stooor lycka när storasyster fick ny vagn;)

image

Från fina gudmor fick tindra denna klänning som jag gissar är från usa:) älskar hennes presenter:)

image

Denna fina servis fick tindra oxå av min syssling:)
image

Fjärde advent!

Vad fort december har gått och jag har knappt nån julkänsla alls. Vart är den obligatoriska snön? Även om jag mest tycker den ställer till det för mig på jobbet så hör det väl ändå liiite till med snö, iaf lite på jul!

Jag o daniel målade tindras nya säng igårkväll i garaget o daniel o tindra har målat den igen idag! Den borde komma upp i julhelgen!
Jag ska sy draperi o ha under som en koja! Och så lite fina kuddar o sånt!:) ska sätta tindras ljusslinga med handväskor under sängen i kojan:) tjusigt värre!!:) hihi

Jag tog en paus med kaffe o lite cocosfett i för att få i mig lite fett!

image

Igår var vi till västerås en snabbis. Hade lovat mamma o fira jul med henne men ist för att köpa hem en massa mat så tänkte jag att julbordet på ikea vore något… o javisst!

Snälla dom gav mig barnpris så 49:- betalade jag. Åt tre prinskorvar,  två köttbullar och en skinkbit;) lite dyrt kanske men eh de var de värt:)

Man fick iaf en stämpel som här nere.
image

Vi köpte även en skummadrass som ska ligga under tindra säng. Så man kan sova där under nu:) roligt!!:)  tindra har visat med sina händer på madrassen vart vilka ska sova:) haha

Nu ska jag nog göra mig iordning för veronica o hennes familj kommer på en playdate snart!:)

Kram

Lördag o tomten!

Tomten har vart här med paket inatt tror jag;) haha det är iaf det jag säger till kidsen då jag slår in dom när kidsen lagt sig:)

Kidsen är hos mia och där har dom vart sen o torsdags men ikväll kommer dom hem.
Jag tänker inte sticka under stolen med att jag tycker det är jävligt skönt och lyxigt utan dom men såklart är det kul när dom kommer hem igen.

Det mesta blir enklare utan dom… handla o städa o få julfint liksom men de är galet tomt o tyst oxå när dom inte är här.

Jag vill som sagt gärna ha både 4 o 5 kids men jag kommet nog alltid tycka att en kaffe ensam hos pappa eller maxi själv är lyxigt, så är det!!:)

Daniel o hans syster plus hennes tjej sover där uppe. Jag vaknade kl åtta o har slagit in alla klappar och lagt på plats och gjort mig iordning och ätit frulle o gjort kaffe.

Nu har jag sett ifatt hem till gården och nu sista avsnittet av våra bästa år;) viktiga grejer detta;)

Ska till västerås idag är tanken och sen kalas hos daniels kusin och så kommrr kidsen hem;)

Skulle behöv handla men njaaaa… på måndag kommer vår kyl fyllas med julmat eftersom vi ska fira här o pappa o lotta står för maten så lär dom proppa kylen full.  Så jag tror jag gör dumt i att handla nu. Får liksom inte plats.

Behöver ha lite ost o grädde o mjölk men annars är frysen full med mat;)
Ska handla lite så jag kan baka oxå:)

Här är min morgon!
image

image

LCHF!!

Genom åren har jag testat alla dieter som finns, jag lovar!!!! Med viktväktarna gick jag ner 53 kg som jag sen gick upp fort med tindra i magen o ny sambo:/

Den enda dieten jag inte kan ett smack om är 5:2!!! Iiiingenting!!! Och det känns lite konstigt faktiskt!! Haha

Men iaf så går jag hela tiden tillbaka till LCHF-style då både min laktosmage och gallstensanfallsmage mår bäst med den. Det är väl jäkligt märkligt!!!
Så är det iaf!!

Så nu är jag där igen. Jag är opad och kan tyvärr äta allt vilket jag tycker är liiite synd då det vart lättare om jag inte kunnat det. Tänker främst på sötsaker och godis!!!

Jag kan döda för lussekatter denna jul känner jag och ibland har det tillomed blivit 2 om dagen vilket känns rent förjävligt då jag är opad och inte vill sabba denna chansen!!!!

Det har jag skrivit här innan oxå!! Min vääärsta fasa är att jag ska balla ur o gå upp igen ! Det får inte hända!! Samtidigt som jag gärna vill ha 2-3 barn till är jag livrädd inför ett plus då jag säkerligen kommer gå upp iaf liite!!!!!

Men hur som helst så är det mer LCHF nu. Det är enklast för mig då jag inte äter nåt fikabröd då men ändå mår min mage och jag toppen!! Vilket gynnar vikten!!

Tyvärr börjar jag känna  mig lite för nöjd  nu med vikten så jag slarvat lite med fika och mat, tyvärr!!!!!!!

Jag försöker ta tag i det själv nu och funkar inte det ska jag ringar min dietist!!!!

Jag får sååååå galet mycket beröm över mina kilon jag tappat vilket gör mig glad!! Några finns det ju Alltid som inte säger ett ord och så är det ju alltid…avundsjuka troligen?!!

♡♥♡

St Göran!

Min bil hittar till st Göran själv. Hihi är här nu med lotta som gjort en gastroskopi under sövning. Jag sitter och väntar och har träsmak i baken;) hihi

Ledig idag o jobb imorn och sen ledig helg!:) skönt!!

Latte och rostade mandlar utan olja har jag smaskat på här:) mums!! Åt sylta och ost till frukost haha bra där;)

Jag har inte berättat att jag gjorde min gastroskopi i måndags ju. Jooo då. Gick på 35 minuter och dom hittade iiiinget fel alls utan så att all smärta i magen är  gallproblem….. inge katarr o inge magsår!!!!!! =inge mjölk i kaffet lääääängre;) wiiihooooo
Dom gjorde sedering och jag märkte ingenting!!! Låg fem minuter på uppvaket o sen fick jag åka hem. Jag såg kameran och sen minns jag två hullkningar och sen vaknade jag och allt var klart!!
Sedering is the shit;) hihi kan absolut göra om det!!

Igår fick jag kallelse till sophiahemmet i sthlm för gallop-bedömning 15/1 och det är samma kirurg som gjorde Emelies gbp;)

Och på tal om Emelie så har hon nu själv gått ut med det så jag vågar nog oxå göra det här. Det bor en bebis i hennes mage så melwin ska ääääntligen få bli storebror 1 juli♡♥ såååå glad för dom!!!!

Tindra är dock lite orolig för hur Melwin ska orka det för Teo är ganska jobbig säger hon;) söööötfis!!!

Kram

At work!

Jag är på plats igen. Jobbade igår kväll oxå men idag o imorn kör jag 7-13.30.

Idag blir de västerås o ikea med mormor lotta o kidsen efter jobbet o imorn en playdate med mina kollegor o alla kidsen:)

Idag körde jag på en termosmugg med kaffe i bilen. Fullt upp då vi är tre som jobbar dag och sträckorna är rätt långa!:)

Kram på er:)

image

Haha inge smink, glömde mina örhängen och spraya håret med hårspray;) hahaha

Trött!

Jag är på benen igen o pigg o kopporna är torra!

Knepigt de där?!!! Fick vattkopporna i lördags o igår var alla redan torra????? Aldrig hört om maken!!
Men så är fallet! Jag har baddat med alsolsprit o dom är fina:) och heeelt torra!!:)

Så jag jobbar i helgen igen. Ska bli skönt!:)

image

Årets julgran hos oss♡

Bättre!!!

Ingen feber, inget kli o kopporna torra, nästan alla!!

Jag planerar att börja jobba på måndag igen iaf om inget nytt händer. Eller nee på tisdag för på måndag ska jag göra gastroskopi ju:/ blääääääääää!!!!!