Ont i kroppen!

Två dagar nu har jag vaknat med värkn kroppen. Jag tror det beror på sängen jag sovit i här hos syrran! Men idag ska vi hem så det ska nog gå bra när jag vaknar imorn;)

Igår var vi på kupolen o dollarstore, vilket är standard här:)

På dollar hittade vi lite smått. En påse med 25miniklubbor till tindras godislåda hemma, en påse med såna tuggummin man köpte för 50 öre när jag var liten o så lite deo till mig o deospray till daniel. Jag köpte ett 3-pack strumpor oxå… o doftgranar med vattenmelondoft till bilen så nu luktar de kanongott där:)

På kupolen hade jag lovat syrrans kids o bjuda på glass….. o efter h&m tyckte syrran de var dags att äta glass men då ni, då sa hennes bångstyriga lillasyster att fööööörst är det mat som gäller!! Tindra kräks om hon äter för mkt gottis utan mat så iaf lite mat krävde jag! O så blev det!
Lunch på donken blev de o seeeeeen glass!:) mums!

Sooooom av en händelse visste ju jag att babyproffsen på kupolen har heeeeela emmaljungas sortiment så jag var inte svårövertalad o gå in där;) moahahah!!!!

Jag shoppade lite på h&m! En låååång sweatshirt med lurv i luvan o så byxor o ett par linnen o en klänning!! Ni hör ju, klänning!!!! Haha näääär hade jag det sist liksom;) hahahaha

Åh nu kom syrrans karl med kaffe till mig;) snällt!

Lite bilder då!

Idag blir de leos innan hemfärd.

Mina kids har vart sååå himla duktiga här. Lyssnat o sovit med eeeen gång utan tjaffs o verkligen asduktiga så mammahjärtat svämmar över av stolthet♥

Sis bor ju i ett sååå coolt hus. Gammal militärarrest. Ashäftigt! Så vi sover i en av cellerna som finns kvar:) här ser ni lite. Sis hade fixat till kidsen nertill o upp för den lilöa trappen gick jag upp o sov på loftet:) mysigt även om jag absolut inte är van att sova ihop med mina barn så dom har egna rum. Varje morgon här har teo tjoat strax innan sex o väckt oss men alla har lyckats somna om igen till kl 8 iaf:)
image

Min stora tjejfis på donken igår. Mammas ääääälskade blivande 4-åring♡

image

O mammas liiiila stooora kärlek som blir två år i sommar♥ vad fort tiden går!

image

Den berömda italienska glassen som är standard för oss när vi är på kupolen:)

image

Elsa o tindra valde denna blåa som var blue vanilla:)

image

Astrid valde den gröna som är green appel:) o min bruna var brunella. Nutellaglass it is!!! Muuuuums muuums!!

image

Elsa köpte smink o kidsen sminkade varandra…. hahaha

image

image

Joojooo!!! Snyggt som tusan o var fina dom kände sig sen:)
image

Nääästan såhär såg min nya tröja ut:) kan fota när jag har den på mig;)

image

Igårkväll var syrrans mamma här o vi åt tacos:)

Aaah jag vet, vi har samma mamma, biologiska mamma iaf! Men jag ät uppväxt med lotta som mamma ju o min syster är uppväxt med lisa som sin mamma så henne kallar syrran för mamma:)
Jag har haft kontakt med min mamma hela livet o därför aldrig kallat lotta för mamma utan jag säger mamma till min biologiska mamma bara. Knepigt de där då mina barn säger mormor till lotta:) vet faktiskt inte varför jag aldrig kallat lotta för mamma. Hon har ju funnits i mitt liv sen inna jag föddes ju! Hihi knepigt de där:)

Kram på er

Rymt!

Vi har tymt till mostet i Borlänge:) vi kom hit igår. 20 mil o kidsen var duktiga!  Pappan lämnade vi hemma;)

Idag blir de mysdag på kupolen:)

Kärlek till er♡

Happy dotter o nöjd mamma!!

Igår var jag o tindra till maxi o jag köpte äntligen en trasmatta till köksbordet. Joo ni hörde rätt!! Galet snyggt o jag är nöjd!!!!

image

Snyyyyggt!!!!

ikväll Efter dagis o jobb åkte vi till tuna park för shopping:) skridskor till tindra o hjälm till teo:)

image

Såååå lycklig dotter ska ni veta!!:) köpte ett par man kan göra om i strl vart efter fötterna växer. Strl 28-31 är det på dom! 499:- men 20% ikväll tydligen så det gick hennes julklappspengar till;) lite av dom iaf!:)

O teofisen fick en svart hjälm som han kan ha när han åker pulka o bob:)

Min fina dotter igår i nya villevalla-kläderna från emelie i julis;)

image

Jag innan akropolis i lördags!
image

Mina killar!
image

Teos sätt att sitta i soffan;) hahaha

image

Trött&seg.AB

Yes!! O inte blev det bättre av detta jävla snöväder som ställer till det för mig på vägarna i jobbet!!! Ogillas skarpt!!!!

Lämnat kidsen på dagis o bott i soffan sen. Eldandes o under min värmefilt,  de är rart det. Jobbar ikväll!

Kräm o mjölk har blivit min nya bästis!! Underskattat o de ska jag leva på hädanefter!!!:) hihi mums!!

I lördags var vi o åkte pulka i vilsta med daniels brors familj:)

Vi hade hemmagjord varm choklad med oss med vispgrädde och stek äggmackor:) barnen gillade det:)

image

Jag lånade ut en resesäng till grannarna i elvan och dessa kom med sängen tillbaka!!! Jag som äääälskar tullisar♡♥ hihi

image

Joo då!!!

Bra där fru wansulin!!! Upp med kidsen o iväg till dagis…. väl på jobbet hade jag inget papper för dagen… jag jobbar kväll!!!!!! Joooodå!!! Bra där tjejen!!!

Haha bara o bege sig hem igen o återkomma kl 16;) haha

Meeeen det går iiingen nöd på mig, jag fikar på stan med mia♡

image

Vårt standardcafe smak, (som vi planerade att köpa för ett år sen) hade stängt så vi strosade vidare o sitter nu på coffehouse by george:) mys!!

Maria har ni själv gått ut med det så jag får nog oxå göra det. De bor en bebis i hennes mage!!!:) den planeras komma runt teos två års dag;) tindra har döpt den till Ella♡

Ni kan ju tro att nååån är avis när båda bästisarna har bäsar på g!!! Ojojoj♡ Myyyycket bebisgos till miiiig;)

Kärlek!

Sthlm igår!

Var hos faster emelie o hälsade på i hökarängen och vi åkte till globen shopping för lunch o köpte med fika hem♡

Vi åt lunch på globen stars och jag tog fläskfile och det smakade ljuvligt!  Daniel o emelie åt schnitzel:)

Sen köpte vi med kaffe hem till emelie o bryggde:)

Detta var det mörkaste dom hade o sååå jäääävla gott vill jag lova!!! Jag och daniel var saliga♡
image

image

Coffe by Georges köpte vi fikabröd på:)
image

Hade en bra dag♡

Dagis!

Hos oss säger dom att det är föräldrarnas behov som styr dagistiderna och eftersom att jag jobbar helger o det då är stängt och jag sen är ledig i veckorna ibland två-dagar plus att daniel är ledig onsdagar så skulle kidsen då gå en dag i veckan=inte okej! Här säger dom att dom vill ha kidsen miinst 3 dagar i veckan för att kidsen behöver kontinuitet.

Ungarna brukar få vara hemma en dag i veckan, daniel brukar ha dom hemma på onsdagar annars går dom 9-15 om jag eller daniel är ledig! Men jag o flera har kollat med både dagis och själva kommunen och joo jag betalar fullt för mina barn och då har dom rätt att gå oxå!

Inte 06-18 men dom behöver leka av sig o tycker dagis är roligt o jag tycker de är lyxigt att vara ensam ibland oxå!

Men nu över jul o nyår har de vart så mkt ledigt så idag kunde dom gott gå!

Flera som säkert tycker jag är en dålig mamma som inte har mina kids hemma all tid jag är ledig men det skiter jag i! Jag begriper inte varför man jämt är med sina ungar!! Ungarna behöver leka på sin nivå samtidigt som man måste vara ifrån dom för både deras o ens egen skull!:)

Tur att alla gör olika!

P.s. daniel jobbar dessutom 4 10-timmars dagar, miiinst i veckan så egentligen skulle ju kidsen ändå gå varje dag om han jpbbade som alla andra:)

Min son!!!!

Har hittat sin röööööst o skriker jämt!!! Fucking jobbigt!!! Lagom när jag fått tyst på honom sätter han igång igen!!

Skrik är det vääärsta jag vet!!!! Ungar som skriker o gnäller tål jag inte!!!

Tindra har lärt sig det,  det gjorde hon ganska fort för det hände inget om hon skrek o gnällde iaf! Alltså ingen ide!!!

Hoppas teo lär sig oxå annars skaffar jag öronproppar till mig!!!! Mina öron pallar inte!!!

Happ idag är dagis stäng alltså och det blir lite handling med mamma o den tuna park med mia och sen lämna kidsen hos lotta o så åka till  jobbet! Fullt upp! 

Imorn är jag o daniel lediga ihop!:) kidsen är på dagis o vi ska antingen till hans syster i sthlm eller en tur till västerås! 🙂 den som lever får se♡

Kraaaam

Ändra attityd!

Neee detta är min blogg och här skriver jag vad jag vill, passar det inte så fine!!

Fler med mig tycker det är dåligt att det är stängt såhär.

På mitt jobb kan vi minsann inte låta gamlingarna ligga kvar i sängarna en hel dag för att vi ska ha möte! Vi tar in vikarier på möten o planeringsdagar och det tycker jag faktiskt dagis oxå kan göra.

Här hemma heter det dagis, har alltid  gjort o kommer alltid att göra!! Förskola låter såååå illa.

Förskola är typ året innan skola tycker jag! Vi säger det inte!!

Som sagt, vi stänger aldrig vår verksamhet!!! Gamlingarna har tillgång till hjälp 24/7 året om så varför ska då dagis behöva stänga?? Jag går ju utbildningar o har planeringsdagar under året utan att mina gamlingar drabbas…. määäääärkligt de där!! Olika yrken, olika regler!!

Här får jag tycka och tänka vad jag vill och meningen med bloggen är ju att jag ska kunna skriva mina tankar o tyckande och det kommer jag göra.

Men jag tycker det är lika roligt när ni kommenterar. Mothugg som medhåll!!:)

Trött!!

At work igen!:) trött o seg för jämnan tror jag!

Hade veronica med hennes familj över på kladdkaka o kaffe på eftermiddagen och sen kom snälla jimmy o skulle vara barnvakt nån timme medans daniel åkte för att träna. Snällt!

Imorn är dagis stängt för planeringsdag och jag tycker de är galet att dom ska behöva ha stängt extra, den planeringen kunde dom gott haft i mellandagarna eller så!! Mutter mutter!!!

Men hela Eskilstuna är ju drabbade… de är oxå knepigt att dom stänger alla dagis samtidigt!!!

Hur som helst så fick jag byta o jobba ikväll imorn eftersom daniel oxå jobbar o vi hade ingen bra lösning för kidsen. Jag kunde inte ta akut semester men kunde som sagt få byta till kväll vilket hjälper lite iaf:)

Vikten har jag glömt uppdatera men jag har gått ner -0.4 denna vecka o väger ni 81kg! Det är seeeegt men snaaaart under 80kg!!!!!:) jublar!!

Lchf funkar fint o ännu inget anfall av gallsten!!!! Det är nu tre veckor sen jag hade anfall!:) jag hoppas det håller sig borta helt…. sån tur har jag väl förståss inte:/ jävla skit! Men nästa onsdag ska jag tilö sofiahemmet:) hoppas dom är snälla!!:)

Kram på er